Retourneren en terugbetaling

Bedankt voor het kopen van een product gemaakt door bekwame ambachtslieden. Al onze kledingstukken en textielproducten zijn met de hand gedrukt op 100% katoen.

Door het handgemaakte proces zullen geen twee ontwerpen precies hetzelfde zijn. Er kunnen kleine variaties in kleur en patronen zijn, omdat de producten handgemaakt zijn in kleine oplages. Deze incidentele variaties in print zijn natuurlijke kenmerken en geen defecten, waardoor elk stuk uniek is!

Retour voorwaarden

We hopen dat je tevreden bent met wat je bij ons koopt. Mocht je echter problemen hebben met de maat of het product, dan helpen wij je graag verder.

 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. 

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via support@treeseastudio.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Je bent zelf verantwoordelijk voor de verzendkosten en het kiezen van een vervoerder. We raden je aan om een ontvangstbewijs te vragen als bewijs van verzending of, nog beter, uw pakket te verzenden via een veilige of traceerbare methode - zoals PostNL Track & Trace. Bewaar je verzendbewijs goed tot je van ons een retourbevestiging per e-mail hebt ontvangen. Je bent zelf verantwoordelijk voor je retourzending totdat wij deze hebben ontvangen.

Retourprocedure

Volg deze drie stappen voor een soepel retourproces:
1. Vul het retourformulier in dat bij je pakket zat. Als je je retourformulier bent kwijtgeraakt, kun je een nieuw formulier aanvragen bij onze klantenservice: support@treeseastudio.com
2. Stop dit formulier in je pakket, samen met de items die je wil retourneren.
3. Stuur je pakket naar:

Tree Sea Studio
Hoendiep 128
9743 AR Groningen

Nederland

Terugbetaling

Zodra we je retourzending hebben ontvangen, ontvang je een bevestiging per e-mail. Het restitutie bedrag wordt teruggestort op je rekening via de betaalmethode die je voor de aankoop hebt gebruikt. Het bedrag staat meestal binnen 2-7 werkdagen op je rekening. Houd er rekening mee dat de bezorgkosten voor het retourneren van uw bestelling niet worden gerestitueerd.

Een cadeau retourneren

Als je een artikel uit onze winkel cadeau hebt gekregen van iemand en je wilt het retourneren, stuur dan een e-mail naar support@treeseastudio.com en we helpen je verder.

Aandelenbeurs

We bieden geen omruiling, alleen terugbetaling.